Ebay auktion och sms lån

För ett tag sedan så stötte jag på ett problem, jag hittade ett par grejer på ebay som jag absolut ville ha, men det fanns inte tillräckligt med slantar på kontot. Som tur va så har jag lite ju lite koll på detta med SMS lån, så jag gick in och fixade ett lån. Det tog bara 30 minuter hade jag pengar på kontot och jag kunde lägga ett bud och vinna den där ebay auktionen. Och när jag fick lön så betalades lånet tillbaks omgående utan ränta och jag har inte bara gjort en bra affär på ebay, utan även för lånet.

Detta är bara ett av många tillfällen som sms lån kan vara riktigt, riktigt bra. Tänk bara på att betala tillbaks ditt lån i tid så du inte får onödiga kostnader, då kan den där ebay auktionen bli en dålig affär. Så lycka till med dina ebay auktioner om det är det du lägger dina pengar på.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.